Σχετικά με εμάς

Στο 60minds, το ηλεκτρονικό εμπόριο μικρών επιχειρήσεων δεν είναι απλώς μια υπηρεσία - είναι μια κοινή περιπέτεια. Περπατάμε χέρι-χέρι με τις μικρές επιχειρήσεις καθώς μπαίνουν στον κόσμο των διαδικτυακών πωλήσεων. Προσωπικά, υπομονετικά και παθιασμένα, είμαστε κάτι περισσότερο από μια εταιρεία. Είμαστε οι αφοσιωμένοι συνεργάτες σας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.
Είμαστε μια ομάδα ειδικών στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθένας από τους οποίους ειδικεύεται βαθιά στον τομέα μας - είτε πρόκειται για σχεδιασμό ιστοσελίδων και eShops, ψηφιακό μάρκετινγκ, δημιουργία περιεχομένου ή εμπειρία πελατών. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε τόσο πολύ που δεν είναι μόνο δουλειά για εμάς – είναι μέρος του ποιοι είμαστε. Μαθαίνουμε συνεχώς και βρίσκουμε νέες ιδέες σε αυτούς τους τομείς.

Όταν συνεργάζεστε μαζί μας, έχετε μια δυναμική ομάδα που κατανοεί πραγματικά τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων. Είτε το έργο σας απαιτεί έναν σόλο εμπειρογνώμονα είτε ένα σύνολο δεξιοτήτων, προσαρμόζουμε την προσέγγισή μας για να ανταποκριθούμε στις συγκεκριμένες προκλήσεις σας. Είμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι να στραφούμε για να προσφέρουμε τις λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε φάση της ανάπτυξής σας.

Το όραμά μας
Ονειρευόμαστε έναν κόσμο όπου κάθε μικρή επιχείρηση μπορεί να ευδοκιμήσει και να πετύχει στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η αποστολή μας
Η αποστολή μας είναι απλή: να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις να επιτύχουν στο διαδίκτυο. Θα σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας εμπόριο, θα σας υποστηρίζουμε καθημερινά και θα γιορτάζουμε καθώς μεγαλώνετε, περήφανοι που είμαστε μέρος του ταξιδιού σας.
Στο 60minds, είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε το ψηφιακό σας ταξίδι με την αφοσίωση που του αξίζει. Οι φιλοδοξίες σας είναι το επίκεντρό μας και δεσμευόμαστε να καλλιεργήσουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο από την πρώτη μέρα και κάθε μέρα που ακολουθεί, βοηθώντας σας να γράψετε μια ιστορία επιτυχίας που αντικατοπτρίζει τη μοναδική σας θέση στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Το 60minds είναι Shopify Partner